Novinky e-mailem

Staronovou službu spustila radnice Prahy 6 na svých webových stránkách. Jedná se o odběr novinek e-mailem přímo do poštovních schránek zájemců.

Rozesílání novinek e-mailem bylo dočasně pozastaveno na jaře letošního roku a připravovala se jejich modernější podoba, aby občané mohli v co největší míře rozhodovat o tom, co, kdy a jak budou dostávat do své e-mailové schránky. V současnosti je k odebírání novinek e-mailem přihlášeno přes tisíc lidí.

Každý si může vybrat v libovolné kombinaci, zda bude dostávat Aktuality, Upozornění, Plánované akce, Úřední desku, Nové na serveru nebo Otázky a odpovědi. K tomu si také zvolí, zda chce informace dostávat okamžitě po vložení do systému nebo v přehledu 1x denně nebo týdně. Je možné si volit i formátování, diakritiku a rozsah. Zde si zájemce volí mezi plným zněnmí nebo upoutávkami s odkazem.

Vstupním heslem při přihlášení k odběru novinek se eliminují situace, kdy někdo přihlásí druhého k odběru novinek bez jeho vědomí. Celou službu je samozřejmě možné velmi jednoduchým způsobem odhlásit.