Pozvání do školky

Mateřská školka Sbíhavá je jednou z těch, které nabízejí nejen celou řadu aktivit pro děti, ale i úzkou spolupráci s rodiči na nejrůznějších projektech.

Od kroužků výtvarných, tanečních, přes angličtinu, hru na zobcovou flétnu, jógu, logopedii až po možnost návštěvy maminek s dětmi, které nechodí do školky, to vše lze v této školce absolvovat. Předškolní děti se mohou rovněž zúčastnit například plavání, návštěvy divadla, tematické vycházky po Praze, školy v přírodě. „Výborná je u nás i spolupráce s rodiči a jejich ochota zúčastnit se společných akcí školy několikrát do roka. Společně jsme se zapojili například do projektu Adopce na dálku“, říká k tomu ředitelka školky Helena Petříčková.

Podle ní je důležité, aby se děti ve školce cítily dobře, získávaly zde jak nové podněty, tak i kamarády, ale i samostatnost a vědomosti. Zároveň ale zdůrazňuje potřebu kvalitní pedagogické práce i příjemné prostředí umožňující dětem si lépe na nové prostředí zvyknout.

Pro rodiče nyní existuje možnost dozvědět se více o MŠ Sbíhavá buď z osobní návštěvy (Sbíhavá II 2/360, Praha 6) nebo přes internetovou adresu: www.volny.cz/ms-sbihava. Informace lze získat i po telefonu na č. 235 358 681.

Â