ZŠ Lysolaje připravuje oslavy 70. výročí založení

Vážení absolventi Základní školy v Lysolajích, v tomto roce uplyne právě 70 let od založení Základní školy v Lysolajích. Na toto významné výročí se škola již dlouho chystá. Je naším společným přáním, aby oslavy byly důstojné, a aby se na nich sešlo co nejvíce bývalých absolventů a příznivců školy. Budeme rádi, když tuto příležitost využijí ke svému setkání i bývalé třídní kolektivy.

Oslavy se budou konat v sobotu 5. června 2004. Připravujeme pestrý program včetně školní akademie. Podle předběžného zájmu usuzujeme, že oslav se zúčastní několi set lidí. Již nyní se proto obracíme s prosbou o pomoc a spolupráci na všechny absolventy a další příznivce školy. Přijímáme jakoukoli formu pomoci a spolupráce spočívající zejména: v zasílání fotografického materiálu bývalých tříd (originály po přefocení vracíme), v zasílání starých učebních pomůcek a starých učebnic (vrátíme po ukončení celé akce), v přijímání sponzorských darů finančních i věcných, (sponzoři budou zveřejněni), účast na vystoupeních (pokud někdo z absolventů pracuje v oblasti umění), přijímáme i nabídky zájemců o organizační záležitosti.

Pevně doufáme, že oslavy proběhnou v příjemné letní atmosféře a stanou se místem setkání bývalých i nových přátel. Pro všechny pak vzpomínkou na krásně prožitý den.
Pro zájemce jsou ve škole k dispozici seznamy všech bývalých absolventů.

V případě jakýchkoli dotazů volejte ZŠ tel. 220 920 724, 233 920 313, 724 180 871, nebo zástupce MČ paní H. Brejníkovou 220 920 728.

Na veškeré kontakty i osobní setkání se těší Mgr. Věra Sklenářová, ředitelka školy