Týden Zdravé Šestky nabídne řadu akcí

náhled souboruVe třetím čtvrtletí školního roku uspořádal Dům dětí a mládeže Praha 6 ve spolupráci s OR AŠSK ČR (okresní rada asociace školních sportovních klubů ČR) a některými školami obvodní kola soutěže v halové kopané – futsalu, basketbalu chlapců a dívek, šplhu, sportovní gymnastice, vybíjené dívek (viz čl. O putovní pohár) a přespolním běhu.

pondělí 27. 9.
Gymnázium Jana Keplera nabízí na odpoledne až do čtvrtka možnost vyzkoušet horolezeckou stěnu včetně odborného dohledu. 

úterý 28. 9.
čtvrtek 30. 9.: DDM – Stanice techniků: úterý turnaj v kulečníku, ve čtvrtek turnaj ve stolním fotbalu. 

středa 29. 9.
Centrum volného času M. Montessori – sportovní odpoledne, které mohou návštěvníci zakončit trampsky - písničkami s kytarou. Studio Paleta – výtvarná tvorba na téma les a stromy. Centrum inspirace a tvořivosti – celodenní program pro maminky s menšími dětmi.
středa a čtvrtek: Den otevřených dveří v DDM Prahy 6: – možnost zapojit se do výtvarné dílny, zkusit si bojové umění, zatančit si, zahrát floorball, volejbal nebo ping pong. 

čtvrtek 30. 9.
KC Kaštan – divadelní a výtvarné dílny, večer divadelní představení a koncert kapely Trčky z lípy, složené ze studentů Gymnázia Jana Keplera. Stadion mládeže – atletické závody. Zúčastnit , se může každý, kdo se přihlásí. 
Celý Týden Zdravé Šestky spadá do programu drogové prevence Zdravá Šestka.

Plný Džbán
pátek 1. 10.
koncerty studentských kapel z gymnázií Prahy 6 – Kuřecí nářez, Vokokos, Voda od párků, Goro společně se známými rockery ze Žlutého psa Ondřejem Hejmou a Frantou Kotvou, kteří budou hudebním odpolednem provázet. Šňůru koncertů zakončí kapela Space Junkie a večerní filmová projekce. Během odpoledne návštěvníci shlédnou exhibici na U-rampě, ohňovou show, žonglování a bude-li foukat vítr, také exhibici závodních draků.

sobota 2. 10. 
neziskové organizace a kulturní centra Prahy 6, která jsou zapojena do komunitního programu Zdravá Šestka, představí svou činnost uspořádáním nejrůznějších aktivit. Možnost zkusit si malovat na dřevo, látku, tělo, bubnovat, žonglovat, chodit na chůdách, jezdit si na U-rampě, zahrát paintball, pobavit se s frisbee či diabolem. Na horolezecké stěně se uskuteční i lezecká soutěž. Soutěžit se bude v paintballu, volejbalu, nohejbalu či na opičí dráze. Ukázky práce a vybavení policejních specialistů, záchranné služby a hasičů.