Bělohorská 174 těsně před dokončením

náhled souboruVe třetím čtvrtletí školního roku uspořádal Dům dětí a mládeže Praha 6 ve spolupráci s OR AŠSK ČR (okresní rada asociace školních sportovních klubů ČR) a některými školami obvodní kola soutěže v halové kopané – futsalu, basketbalu chlapců a dívek, šplhu, sportovní gymnastice, vybíjené dívek (viz čl. O putovní pohár) a přespolním běhu.

„Teprve včera večer jsme vybourali zeď, která přístavbu se školou spojuje,“ ukázala ředitelka školy Dana Hudečková na průchod, který vede do nově postavené školní kuchyně a jídelny.

Součástí předvánočního setkání byla prohlídka téměř dokončeného areálu. „Poslední úpravy by měly být hotové v lednu,“ předpokládá ředitelka Hudečková a dodává, že poslední práce komplikuje chladné zimní počasí. V průběhu šesti měsíců zde byla kromě kuchyně s jídelnou vybudována nová dvoupodlažní budova mateřské školy s prostornými třídami. Rekonstrukcí prošla původní budova základní školy. Dřevěný pavilon s učebnami, který byl ve velmi špatném technickém stavu, byl úplně zbourán. Původní budovu a nově postavené objekty propojují prosklené chodby, které zároveň oddělují nově upravenou zahradní mateřskou školu s dětským hřištěm od zahrady základní školy. Do rekonstrukce a dostavby základní a mateřské školy Bělohorská městská část investovala 31 milionů korun.