Čarodějnice na Šestce

Ve čtvrtek 28. dubna od 13 do 17 hodin bude na louce před Vysokou školou chemicko-technologickou probíhat druhý ročník soutěžení, zpívání a dovádění pod názvem ČARODĚJNICE NA ŠESTCE. Pro všechny děti budou připraveny stovky cen.

Občanské sdružení Alpe dětem připravuje Čarodějnice na šestce podruhé. V letošním roce bude program zaměřen na poznání volnočasových aktivit, kterým se budou děti moci celoročně věnovat. Je to jednoduché! Přijdete, zasoutěžíte si, vyhrajete spoustu odměn a navíc ještě poznáte, které z předvedených koníčků jsou pro vás ty pravé, příp. kde se jim můžete věnovat.

Kromě lákadel pro jednotlivce proběhne také soutěž mateřských školek a prvních stupňů základních škol z Prahy 6. Jejich úkolem bude vytvořit nejhezčí, největší a nejoriginálnější čarodějnici. Jejich výtvory posoudí nezávislí porotci. Originalita a propracovaná myšlenka se pochopitelně cení. Ptáte se, co bude motivací k nejlepším výkonům? Překvapení v podobě pořádně veliké ceny věnované společností ACCON GROUP. Cenu si přebere zástupce vybrané školy či školky, ale ani ostatní účastníci soutěže neodejdou s prázdnou.

Prima odpoledne bude zakončené tradičním upálením čarodějnic.