Rozlučka se sportovní sezonou aneb Den sportu Prahy 6

v sobotu 20. října na Ladronce a stadionu Markéta

Vyřádit se a zazávodit si o ceny lze při přespolním běhu, in-line bruslení a při jízdě na horských kolech. Den sportu slavnostně zahájí v 8:45 hodin starosta Tomáš Chalupa a účast přislíbila Kateřina Neumannová. Závodit mohou jednotlivci od 15 let, firemní týmy, ženské týmy, i týmy rodinné.

Program:
start 9 hod. ­ přespolní běh ­ Ladronka ­ trať 10 km
start 10:30 hod. ­ horská kola ­ stadion Markéta a okolí ­ trať 30 km
start 12:30 hod. ­ in-line závod ­ Ladronka ­ půlmaratón

Jedná se o tři samostatné závody v jeden den. Každý závod se hodnotí samostatně a výsledky se nesčítají. Vedle závodů v hlavních disciplínách slibuje akce sportovně zábavné aktivity po celý den. Je tu možnost blýsknout se v lukostřelbě, zkusit si odpálit golfový míček na odpališti golfu anebo si zahrát petanque. Pochopitelně nebudou chybět dětské hry a soutěže. Bavit se ale může i ten, komu sportovní zápolení není zcela blízké. Na pódiu před usedlostí Ladronka se bude odehrávat bohatý kulturní program a vystoupí tu zajímavé osobnosti. Akce vyvrcholí ve 14:30 hodin na Ladronce slavnostním vyhlášením vítězů a pokračuje koncertem v 15 hodin.

Všichni účastníci závodů se pro možnost nastoupit k startu musejí odeslat organizátorům přihlášku předem přihlásit na www.mohila.cz. Startovné je 50 Kč a platí se na místě. Výtěžek celé akce bude věnován na charitativní účely. Iniciátorem akce je MČ Praha 6.

Přihlášky, propozice a další info: www.mohila.cz