Fotbalisté Aritmy čtvrtí na turnaji

náhled souboruNejmladší fotbalisté klubu SK Aritma poprvé od září, kdy společně začali trénovat, vybojovali dobré turnajové umístění.

V turnaji ročníků 2000, který v lednu organizoval klub SK Motorlet Radlice, skončili na skvělém 4. místě z osmi startujících družstev. „Beru to jako úspěch, protože na prvním podzimním turnaji jsme skončili poslední a od té doby se kluci stále zlepšují,“ hodnotil výkon svých svěřenců trenér Martin Hornok. „A to jsme téměř nestřídali, protože většina hráčů je nemocná,“ dodal.

O třetí místo se neúspěšně malí „aritmáci“ porvali s oddílem Marila Příbram (1:3). Naopak vítězně (4:0) vyšla Aritma z duelu s dalším oddílem z Prahy 6, se Střešovicemi. Cestou do semifinále porazili i naděje Bohemians. Vítězem turnaje se stali hráči Slavie.

Pro začínající fotbalisty Aritmy jsou zimní halové turnaje velkou zkušeností, koncem ledna se chystají na další do Dobřichovic. Kromě nich hrají pravidelná přátelská utkání s ostatními kluby z Prahy a přes zimu trénují v hanspaulské nafukovací hale.