Březen měsíc knihy a internetu

náhled souboruJiž více než rok po automatizaci je otevřena rodinná pobočka Městské knihovny v Praze na Petřinách. V rámci akce Březen – Měsíc Internetu knihovna nabízí netradiční seznámení s touto pobočkou DNEM OTEVŘENÝCH DVEŘÍ.

Knihovnice čtenářům přiblíží služby, které knihovna nabízí, včetně zaškolení na internetu, eventuálně i seznámení s knihovnickým vyhledávacím programem Koniáš. Pokud budete mít zájem, můžete se i v tento den u nás zaregistrovat (občanský průkaz + 80 Kč).

V této pobočce na čeká na čtenáře knihovní fond beletrie i naučné literatury – téměř 20 tisíc svazků pro dospělé, mládež i děti, 20 časopiseckých titulů včetně denního tisku, mg. kazety, dva počítače s připojením na internet a samozřejmě vstřícné zacházení. Při příznivém počasí je možné relaxovat na chráněné terase. Pracovníci knihovny uvítají i návštěvu učitelů s jejich žáky!

Den otevřených dveří se uskuteční
19. března od 9 do 15 hod

Pobočku MK Petřiny, Mahulenina 31, najdete nedaleko konečné tramvaje č. 1, 2, 18 a autobusu č.191. Budete-li mít zájem o seznámení s internetem objednejte se předem na telefonním čísle 235 358 670.