Vladimír Mišík přijede slavit na Deltu

Oslavy 20 let klubu Delta pokračují dalšími koncerty a směřují ke květnovému finále. V únoru zde vystoupila na jednom z posledních koncertů zpěvačka Radůza, která v blízké době čeká narození potomka. V dubnu se návštěvníci mohou těšit na koncerty kapel Hm..., legendární Plastic People nebo Divokej Bill. 15. března do Delty zavítá klasik českého bigbítu Vladimír Mišík se svou hvězdnou kapelou ETC. Týden před tím oslaví 60. narozeniny.

Na začátku března Vám bude šedesát. Oslavíte to i na koncertech?
Právě k těm narozeninám jedeme šňůru se spřátelenými dušemi, s lidmi, se kterými se potkáváme, ať už je to Vlasta Třešňák, Olin Nejezchleba, Vladimír Merta, Jan Hladík….
Na Deltě budeme vystupovat s hostem Sylvií Krobotovou, která se stala šansonovým objevem loňského roku. Doprovázet ji bude baskytarista Oto Sukovský.

Na co byste lidi v březnu do Delty pozval?
Samozřejmě na písničky, který s ETC hrajeme. A jak stárneme, hrajeme to, co zvládneme. Přeci jen zdraví už není ideální…
Vloni jsem měl problémy s hlasivkami, skoro tři a půl měsíce jsem nemohl ani mluvit, tak jsme zase vykopali některý i prastarý písničky, který zvládnu a rádi si je zahrajeme.

V klubu Delta jste pár koncertů odehrál, jak se vám tam líbí?
Na Deltě je poznat, že to je klub, který žije. Je příjemný i přesto, že je to zařízení uprostřed sídliště…Má dobře udělané hlediště, které se dá posunout a lidé mohou při koncertech stát nebo tancovat. Hrajeme tam moc rádi. Lidi jsou fajn a bar je tam taky dobrej, to mohu potvrdit.

Hrál jste ve vánočním stanu v Dejvicích. Máte rád publikum v Praze 6?
Víte, na nás „starý páky“ chodí určitý okruh lidí, kteří spolu vždycky souzní. Publikum je pak vždycky dost podobné.

Kdy vydáte avizované koncertní DVD?
Měli jsme ho točit vloni, ale mé zdravotní problémy to nedovolily. V červnu uděláme druhý pokus. Bude to v divadle Archa a doufám, že to bude i s plným obsazením našich hostů.