Radnice vyhlašuje podmínky pronájmu garáží

Stavba podzemních garáží na náměstíčku Wuchterlova ­ Kafkova se chýlí ke konci. Podzemní garáže jsou dokončeny a v současné době začínají práce na konečné podobě náměstí.

Podle návrhu architekta M. Gabriela na něm kromě vodních kaskád a stromů budou stát i sochy třech koní. Radnice zároveň vypisuje výběrové řízení na pronájem 106 garážových stání. Do 3. října se lidé mohou závazně přihlašovat k pronájmu parkovacích míst podle podmínek výběrového řízení stanovených radnicí. Pro různé způsoby užívání jsou měsíční ceny nastaveny od dvou a půl tisíce korun měsíčně do více než šesti tisíc korun za jedno stání. Veškeré informace poskytuje kancelář SNEO a.s. na Petřinách. (Podrobnosti též v Šestce na Úřední desce str. 13).

Po dobu, co byla výstavba garáží plánována, radnice shromáždila množství zájemců, kteří předběžně avizovali přání si garážové stání pronajmout. Podle radního Jana Záruby už tento zájem převyšoval kapacitu garáží. Lidem, kteří se předběžně hlásili na radnici, radní Záruba rozeslal dopisy, ve kterých jim sděluje postup pro závaznou účast ve výběrovém řízení.