Dejvické uvede představení pro seniory

Dejvické divadlo zve v sobotu 22. listopadu všechny „dříve narozené“ diváky a příznivce divadla na speciální odpolední představení.

Jde o komedii na motivy klasického špionážního filmu A. Hitchcocka „39 stupňů“, která měla premiéru na konci loňské sezony. Režisérem inscenace je David Ondříček, pro něhož to byla zároveň první divadelní režie. V hlavní roli se představí Jaroslav Plesl, dále hrají Simona Babčáková, David Novotný a Václav Neužil.

Pro všechny seniory platí na představení jednotné vstupné 60,- Kč. Začátek představení je v 16 hodin. Všechny další informace Vám poskytne DD v pokladně divadla nebo na tel. 233 332 430.

V listopadu zároveň Dejvické divadlo uvede hru Dračí doupě, první premiéru letošní sezony. Hru šitou na míru divadlu napsal jeden z nejznámějších slovenských dramatiků Viliam Klimáček, stejně jako role psal přímo pro konkrétní herce Ivana Trojana a Davida Novotného. Příběh začíná setkáním dvou kamarádů v horách, kteří se dvacet let se neviděli. Kdysi tvořili nerozlučnou dvojici, ale teď je všechno jinak... Hru „o přátelství a zločinu“ režíruje K. F. Tománek, v dalších rolích se představí M. Myšička, K. Melíšková a K. Issová.