Pestré trávení volného času pro seniory

Denní stacionář při Domově pro seniory Elišky Purkyňové se sídlem v Šolínově ulici nabízí již čtvrtým rokem různorodé trávení volného času pro seniory cítící se doma osaměle. Služba je vhodná i pro seniory, kteří potřebují dopomoc při běžných denních úkonech.

V pestré nabídce aktivit pro volný čas najdou zájemci např. rehabilitační cvičení, tréninky paměti, promítání, muzikoterapii, výtvarnou činnost, hraní společenských her, předčítání a další aktivity, kterých se kolektiv pravidelně docházejících seniorů může dle chuti a zájmů účastnit.

Kromě nabízených aktivit personál v denním stacionáři zajišťuje i dopomoc při sebeobsluze, stravování (svačinky a oběd) a sociální kontakt s okolním světem (konverzace, různá kulturní vystoupení, procházky, výlety).

Denní stacionář má otevřeno od pondělí do pátku od 7.30 do 16.30 hodin. Po předchozí domluvě se do něj lze přijít podívat. Dotazy a bližší informace k této službě zodpoví sociální pracovnice Denního stacionáře na telefonních číslech: 224 311 364 nebo 604 232 163.