Hanspaulka organizuje volejbal pro všechny

Základní škola Na Hanspaulce se pouští do organizování řady společenských a kulturních akcí. Novým nápadem, který má letos premiéru, je pořádání Hanspaulského volejbalového turnaje pro smíšená družstva.

Bude se konat v sobotu 14. června na hřištích Sportovního areálu Hanspaulka a ZŠ Hanspaulka. „Škola se snaží být živou součástí místa, kde se nachází,“ komentuje aktivity školy ředitelka Marie Pojerová. Do volejbalového turnaje se může zapojit kdokoliv, bez ohledu na věk i volejbalovou pokročilost. Přihlašujte se mailem na zshanspaulka@iol.cz nebo telefonicky na čísle 224 310 365, a to do 12. června 2008.

Během celého dne se mohou i nehrající seznámit blíže s hrou petanque, jejími pravidly a taktikou. Strávit příjemnou sobotu tak může na Hanspaulce celá rodina.

S koncem školního roku se blíží i osmý ročník Hanspaulského hudebního festivalu, který se koná opět na louce pod zámečkem v neděli 22. června od 13 hodin. „Kromě zajímavého programu připravujeme, jako každý rok, bohatou tombolu. Výtěžek z dobrovolného vstupného opět věnujeme speciální škole v Rooseveltově ulici v Praze 6,“ láká ředitelka Pojerová.