Krásné a veselé, vyzpívané Vánoce

Stovky lidí si v předvánoční době našly čas a vypravily se na představení do stanu, aby společně s umělci a vystupujícími dětmi strávily pěkné chvíle.

Patrioty potěšilo vystoupení Pavla Bobka, který je stále ve výtečné kondici, nebo vystoupení zpěváka Jiřího Bílého nebo Petry Janů. O vánoční atmosféru se postarali například Nezmaři i Yvetta Blanarovičová. Konkurencí známým zpěvákům byly děti ze škol a školek, kterým patřilo podium každé odpoledne. Představil se i Sedmihlásek, Caramella nebo Rosénka.

Loutková divadelní představení dala rodičům možnost „odložit“ děti do stanu a jít shánět dárky. Jako představení Pidivadla Kocour v botách.

Vánoční program zahájila mladá a nadějná zpěvačka Bára Zemanová, známá ze soutěže Česko hledá superstar 3. Krásnou atmosféru vytvořila i zasněná Iva Frühlingová.

ABBA jako živá. V téměř originálním provedení si diváci mohli poslechnout skladby skupiny ABBA v podání ABBA world revival, kteří koncert proměnili v hudební show.

Skotský bluesový kytarista žijící v Praze Stan the Man ohromil diváky ve stanu svou hrou i osobním kouzlem. „Hrál neuvěřitelné věci,“ shodli se návštěvníci.

Představení Dády Patrasové budilo rozpaky mezi dětmi i rodiči. Někteří rodiče se nad nevkusným představením pohoršovali.

Foto: Ivo Vacík