Turnaj fotbalových přípravek vyhrála Dukla

V předvánočním čase o předposledním prosincovém víkendu se konal v nafukovací hale na Hanspaulce tradiční turnaj mladších přípravek fotbalových mužstev z Prahy 6.

Klání o Pohár starosty se zúčastnily šestkové kluby FK Dukla Praha, SK Střešovice 1911, SK Aritma a FC Přední Kopanina s týmy ročníků 2000. Ze vzájemných zápasů, kdy si to mužstva rozdala mezi sebou, vyšel vítězně tým Dukly, když v klíčovém zápase porazil 1:0 celek Aritmy. Na třetím místě skončily Střešovice, které měly shodně bodů jako Kopanina, ale ve vzájemném duelu byly lepší. Ve všech utkáních byl k vidění rychlý, technický a bojovný fotbal bez žádného simulování, zdržování a záludností. Fotbal plný rychlých kliček, tvrdých i technických střel a vynikajících výkonů brankářů. Všichni hráči včetně trenérů zasluhují uznání.

Všechna mužstva obdržela od pořadatele, agentury Snow.cz, poháry, medaile, diplomy a sladkosti. Oceněny byly také nejlepší individuální výkony. Nejlepším hráčem turnaje se stal Ondřej Sádlo (SK Aritma), nejlepším střelcem se stal se 4 góly Michal Vaněk (SK Střešovice) a nejlepší brankářem byla po zásluze vyhlášena brankářka, Natálie Pavlisová (Př. Kopanina).

Snad jedinou vadou na kráse byl značný chlad, který v nafukovací hale panoval. Přes snahu ze strany provozovatele areálu se nepodařilo během celého odpoledne situaci vylepšit.