Filmová odpoledne v Kaštanu – pro seniory a zdarma

Kulturní centrum Kaštan přichází v rámci jarního programu opět s projekcemi filmů v pravidelných filmových večerech.

Novinkou jsou jednou měsíčně odpolední filmové projekce s volným vstupem, které začínají v 15 hodin a jsou určeny především seniorům, kteří se zajímají o současnou kinematografii zaměřenou na klubového diváka.

Program projekcí:
25. 2. pásmo filmů Jana Švankmajera
25. 3. Královna Alžběta: Zlatý věk
29. 4. Soukromá válka pana Wilsona
27. 5. Životy těch druhých 
17. 6. Pýcha a předsudek.

Dalším tipem pořadu pro seniory, který Unijazz v Kaštanu připravuje, jsou odpolední představení nonverbálního divadla. První představení Nos kalhoty tiše je pantomimická jednoaktovka herce, mima Antonína Novotného (je členem pantomimické skupiny L. Fialky v divadle Na Zábradlí, dnes aktivní člen divadelních skupin zabývající se dramaticko-psycho-sociálními aktivitami pro děti a dospělé). Vstupné je padesát korun.

„I tento tip pořadů bychom rádi zařadili do programu Kaštanu s měsíční pravidelností. Březnové představení je tedy zatím jakýmsi předskokanem, který by měl zjistit zájem mezi seniory o takovýto tip pořadu,“ říká Jitka Dvořáková z Kaštanu. „Věříme, že nová programová nabídka Kaštanu pro seniory najde brzo své příznivce a naše pravidelné pořady přispějí k příjemnému strávení času všech zájemců o kvalitní kulturu,“ dodává.

Více informací o programu získáte na webových stránkách www.kastan.cz nebo na telefonním čísle: 233 353 020.