Hvězdu opět oživí koncerty

Čtyři nedělní odpoledne zavedou návštěvníky obory Hvězda do světa lidové, populární, muzikálové, operetní, operní i klasické hudby. Nejen k poslechu, ale i na parket zvou letošní Promenádní koncerty ve Hvězdě. 

Praha 6 společně s Originálním hudebním divadlem Praha navazuje na loňský úspěšný cyklus koncertů ve Hvězdě, který se setkal s řadou kladných ohlasů. I letos mohou návštěvníci příjemně strávit několik nedělních odpolední s celou rodinou v krásném prostředí obory Hvězda a s hezkou hudbou. Kromě programu a tanečního parketu bude připraveno občerstvení, dětskýĚ koutek a soutěže pro děti i dospělé. 
 
31. května 14 – 18 hod. Melodie, které nestárnou
Orchestr Karla Vlacha se sólisty: Pavlínou Filipovskou, Karlem ŠtědryĚm, Naďou Wepperovou, Kateřinou Šildovou a dalšími.
 
7. června 14 – 18 hod. Hradišťan
s uměleckýĚm vedoucím Jiřím Pavlicou. MoravskýĚ folklorní soubor s vysokou uměleckou i interpretační úrovní, nezvykle širokýĚm žánrovýĚm záběrem a netradičním repertoárem. 
 
14. června 14 – 18 hod. Od operety k muzikálu a zpět…
Za nejslavnějšími a nejkrásnějšími melodiemi českýĚch i světovýĚch operet a muzikálů nás dovedou Straussův orchestr s dirigentem Františkem Drsem a sólisty: Lucií Mlynářovou, Stanislavou Fořtovou, Janem Ježkem a Oldřichem Křížem.
 
21. června 14 – 18 hod. Ze světa operních árií a duet
Nejhezčí árie a dueta z české i světové operní klasiky. Orchestr opery Národního divadla v Praze řídí Jan ChalupeckýĚ, zpívají sólisté: Zdena Kloubová, Yvona kvárová, Luděk Vele, Jiří Kubík a Václav Lemberk.