Poprask vypukne již v září na Kotlářce

XXVIII. ročník sportovních soutěží Poháru pražských škol POPRASK odstartuje 18. září na Stadionu mládeže na dejvické Kotlářce atletickými závody Corny – Středoškolský pohár a atletickým čtyřbojem pro základní školy. Patronkou závodu je oštěpařka Bára Špotáková.

V říjnu přivítá stovky školáků areál SK Aritma ve Vokovicích. Přespolní běžci se sejdou 15. října v kempu Džbán a na trati v Šárce budou bojovat o postup do republikového finále. Od 14. do 23. 10. bude fotbalový oddíl SK Aritma ve čtyřech hracích dnech hostit nejlepší týmy základních škol z celé Prahy. Závody a turnaje proběhnou pod taktovkou pracovníků DDM hl. m. Prahy – Stadionu mládeže Na Kotlářce. Podrobnosti lze najít na www.ddmpraha.cz v sekci POPRASK.

„Stadion mládeže Na Kotlářce i SK Aritma jsou pro žáky a studenty z MČ Praha 6 domácím prostředím. Přejeme jim hodně sportovních úspěchů v celopražském porovnávání sil v rámci XVIII. ročníku POPRASK a zároveň jubilejního X. ročníku O pohár primátora,“ říká za organizátory Zdenka Rychterová ze stadionu Kotlářky.