Podzimní sezóna v Kaštanu

Kulturní centrum Kaštan opět s podzimem nabízí řadu koncertů, divadelních i filmových představení, pravidelné pořady pro děti i seniory.

V říjnu se bude konat již třetí ročník festivalu Bluesix (aneb Blues v Pra-
ze 6). Během 18. až 23. 10. vystoupí: George Kay Band + Vladimír Mišík & Radim Hladík, Beňa & Ptaszek + Zuzana Suchánková; Pakostra Blues + Retro Blues, Jan Spálený Trio + Paul Batto jr. & Ondřej Kříž; Krausberry (malá parta); Vlasta Třešňák Band.

Jedenkrát měsíčně mohou zájemci o divadlo navštívit představení divadelní společnosti Cirkus Žebřík a shlédnout loutková představení pro dospělé a starší děti. V říjnu konkrétně loutkový cirkus a písničky divadelní ženské skupiny Herky – Loutky, které nikde nechtějí.

Jan Burian bude pokračovat ve svých Cestovatelských večerech a Večerech osamělých písničkářů a nebudou chybět ani přednášky pana arch. Zdeňka Lukeše, poslechová antidiskotéka Jiřího Černého Ro(c)kování, pravidelné sobotní odpolední pohádky a promítání pro děti, filmová odpoledne pro seniory a řada koncertů různých žánrů: Pavel J. Ryba a Fish men, East Affair, Jablkoň, Jiří Bílý a band, Phil Shöenfelt, festival Alternativa Praha 2010 a řada dalších hudebních lahůdek.