Centrum 6 připravuje databázi podnikatelů

Připravované občansko-podnikatelské centrum s názvem Centrum 6 vybízí podnikatele k registraci. Nabídnout by mělo rychlé a kvalifikované informace o službách, obchodu a řemeslech v Praze 6 a poradenský servis. Podnikatelé se už nyní mohou přihlásit na bezplatné infolince 800 100 479.

Centrum 6 se má stát informačním uzlem pro šestkové obyvatele a podnikatele. Fungovat by mělo od září, v prostorách Skleněného paláce na nám. Svobody. Projekt je z velké části financován v rámci Operačního programu Praha – Konkurenceschopnost, který byl podpořen z Evropského fondu pro regionální rozvoj. V současné době Praha 6 vytváří databázi živnostníků a podnikatelů působících na Praze 6. „Aby databáze měla význam pro podnikatele i občany, musí být zaplněna právě podnikateli. Ti se mohou registrovat i prostřednictvím mailu," uvedl radní Ondřej Balatka.

Do databáze se mohou hlásit menší a drobní podnikatelé, živnostníci nebo řemeslníci, kteří mají místo podnikání nebo provozovnu na Praze 6. Pro podnikatele, kteří se registrují do databáze, zajistí Centrum 6 zdarma vlastní webové stránky.

Radnice proto vyzývá podnikatele Prahy 6 o zapojení do společného projektu, neboť bez spolupráce radnice, občanů a podnikatelů nemůže být projekt úspěšný.

Registrace: bezplatné infolinka 800 100 479

Režim infolinky:
Po-Čt 8-16 / Pá 8-12.
Dotazy nebo požadavky na registraci lze zasílat na: centrum6@praha6.cz

Další informace:
Živnostenský odbor úřadu městské části, tel.: 220 189 851, 220 189 861