Teatrucho v Kaštanu

20. až 22. května proběhne v Kaštanu již čtvrtý ročník divadelního festivalu Teatrucho, tentokráte s podtitulem: Divadlo hraje, divadlo zpívá!

Po dva všední večery a v sobotu odpoledne a večer mohou zájemci o nevšední divadelní představení navštívit kulturní centrum Kaštan. V programu zaměřeném na divadelní představení spojená s živou hudbou, v duchu rčení: co herec, to muzikant, najdou jak divadelní kousky určené dětem, tak dospělým. Festival se opět zaměřuje na netradiční divadelní projekty, které je možné v těchto „nedivadelních“ prostorách uskutečnit. „Vzhledem ke kapacitě je dramaturgie zaměřena na náročnější menšinové publikum, které ocení domácké prostředí malých klubových scén, kde má tak nějak herec s divákem k sobě blíže a je možné využít přímého kontaktu s publikem,“ říká Zdeněk Krejčí za pořadatelské sdružení Unijazz, které má v Kaštanu svoji domovskou scénu.

Představení jsou vybírána tak, aby zejména v odpoledních hodinách, v rámci sobotního programu, byla divácky zajímavá především pro děti, ale i dospělé diváky. Začátky představení v 19.30 hod., v sobotu ve 14 hod.

Program divadelního festivalu Teatrucho