Hala na Kotlářce má vlastní šatny

náhled souboruKvalitní zázemí vpodobě nových šaten a sociálního zařízení přibylo k víceúčelové hale na Kotlářce. Halu využívají především mládežnické oddíly florbalu Tatranu Střešovice. Slavnostního otevření nové části haly se konalo vkvětnu.

Nové šatny ocení hráči hlavně vzimě. „Dosud děti přecházely venkem z šaten mimo halu, to bylo nepříjemné, zvlášť, když se zpocení vraceli ze zápasu,“ oceňuje stavbu prezident Tatranu Martin Vaculík. Sami hráči nové šatny hodnotili zcela bezprostředně: „To je hustý!“

Dřevostavba připojená k hale byla hotova vrekordním čase a vbudoucnu se počítá i svybudováním občerstvení pro návštěvníky areálu. Přístavbu víceúčelové sportovní haly financovalo hlavní město částkou 5,5 milionů korun. „Jsem rád, že se tento sportovní areál konečně dočkal nových šaten a sociálního zařízení. Sportovní centrum Na Kotlářce je jedním ze středobodů sportovního vyžití na Praze 6. Město ho společně směstskou částí Praha 6 chce dále rozvíjet a modernizovat,“ řekl primátor Bém. Spolu sprimátorem přestřihl pásku i starosta Tomáš Chalupa. Společně rozdali dětem jako dárky nové míče a sportovní pomůcky. Slavnostnímu otevření předcházela přátelská utkání dětí ve florbale.