Týden zdravé šestky nabízí 130 aktivit pro malé i velké

Od 12. do 19. září si rodiče a děti mohou vybírat aktivity během přehlídky organizací, oddílů a spolků na Praze 6, které poskytují programy volného času a zdraví pro děti a dospělé. Po celý týden se budou konat dny otevřených dveří, prodejní výstavy, soutěže, výtvarné dílny, otevřené tréninky, přednášky a mnoho dalšího. Vše zdarma a k vyzkoušení.

Nabídka je bohatá. Vybrat si lze ze sto třiceti aktivit, které probíhají každý den od neděle 12. do neděle 19. září. Podrobný program najdete na www.praha6.cz i na facebooku. Ti, kteří dají přednost tištěné verzi programu, si jej mohou vyzvednout v dejvické radnici a v informačních centrech městské části.

Můžete se zúčastnit více než čtyř desítek otevřených sportovních tréninků, mezi které patří volejbal, plavání, tenis, aerobic, šachy, florbal, karate, atletika, házená, taekwondo, power joga, gymnastika, ultimate frisbee nebo třeba cvičení pro rodiče s dětmi či zdravotní tělocvik pro seniory, to už záleží jenom na vás.

Na zájemce čeká i pestrá nesportovní nabídka. Týden zdravé šestky nezapomíná na příznivce hudby a tance. Nechybí ani řada přednášek.

Ke zdravému životnímu stylu patří i potěcha ducha. V rámci TZ 6 vás čeká komentovaná prohlídka břevnovského kláštera, prezentace služeb knihovny a nových knih za účasti spisovatele Zdeňka Mahlera.