Skleňák představí autorskou módu a design

náhled souboruSkleněný palác na nám. Svobody se stane až do 11. listopadu centrem módy a designu.

Módní značka E:be návrhářky Evy Brzákové a designérka Leona Škanderová společně s Prahou 6 zvou veřejnost na podzimní módní show a prezentaci české výtvarné módy My Airflection, která bude probíhat formou výstavy, besed a módní přehlídky.

Ve čtvrtek 3. 11. se bude v 17.30 hod. konat módní přehlídka před „Skleňákem“. Akce se zúčastní další hosté. Textilní designérka Kyoko Nagasawa představí pletené doplňky, designéři Zdeněk Vacek & Daniel Pošta originální šperky. Designer Jan Jaroš bude prezentovat jedinečné výrobky ze skla.

Dalším doprovodným programem budou komentované prohlídky a besedy s návrhářkou Evou Brzákovou, která doma i v zahraničí obdržela řadu cen pro mladé návrháře. Její značka e:be je zaměřená na malosériové kolekce s originálním designem, který vyjadřuje postoj sebevědomé ženy, která nepostrádá šarm, vitalitu a ženskost. Besed se zúčastní studentky a studenti Střední průmyslové školy oděvní a také žáci ze ZŠ Petřiny sever. Vybrané modely z výstavy budou vydraženy ve prospěch Konta Bariéry.

Záštitu nad výstavou převzala starostka Marie Kousalíková.

Výstava bude otevřena denně od 11 do 19 hodin. Pořádají: Taktika Muzika, E:be a Městská část Praha 6.