Aritma zabodovala v turnaji

náhled souboruFotbalisté SK Aritma ročník 2000 vybojovali skvělé druhé místo na turnaji, který na závěr podzimní sezóny uspořádal konkurenční klub SK Střešovice 1911. Jejich přemožitelem byl jen FK Admira Praha.

V nádherné sportovní atmosféře, za slunečného počasí a obrovské divácké podpory se ve Střešovicích konal již tradiční předmikulášský turnaj, na který se sjelo deset týmů. Přesnost svých kopaček poměřili kluci z SK Střešovice, Pragis Satalice, Admiry, Slavoje Suchdol, Slavoje Žatec, Motorletu, Olympie Šeberov, Aritmy a Benátek nad Jizerou. Střešovickým umělým trávníkem se nakonec prohnalo na sto padesát dětí. Pohár pro vítěze si po bojích ve skupinách nakonec odvezla pražská Admira. SK Aritma skončila druhá, domácí Střešovice skončily šesté. Doma v Praze 6 zůstala cena pro nejlepšího brankáře, kterou si odnesl domácí Tomáš Doležal ze Střešovic. Nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen Jan Maršál z SK Aritma.

ZŠ Norbertov

zve všechny minulé, současné i budoucí žáky, rodiče, kolegy a příznivce na oslavu 120. výročí založení školy, dne 10. 12. 2011 od 11 hodin v budově ZŠ Norbertov

Norbertov 1, Praha 6
(komentované prohlídky školy 11:00 a 12:30 hod.)