Čarodějnice na Ladronce

30. dubna se na Ladronce již pošesté koná největší a pro mnohé také nejzábavnější oslava konce zimy. Kromě pálení čarodějnic a opékání špekáčků se s jarem spojují sporty, hry, hudba, divadlo a zábava.

„Letos chystáme překvapení pro všechny návštěvníky. Půjde o slavnou školu čar a kouzel v Bradavících z příběhů Harryho Pottera,“ říká starostka Marie Kousalíková. Celé odpoledne se budou konat kromě mnoha her, workshopů, adrenalinových exhibic a divadelních i hudebních představení také soutěže. Nechybí populární závod čarodějnic na kolečkách. Již pošesté se bude letos vyhlašovat Miss čarodějnice, a to hned ve dvou kategoriích (pro děti a dospělé), ve kterých lze vyhrát horské kolo, letenky po Evropě a batohy Loap.

Soutěžit je možné už od 1. dubna také na www. carodejnicenaladronce.cz, kde ve fotografické soutěži Čarodějný i-ksicht mohou soutěžící vyhrát digitální fotoaparát. Čarodějné odpoledne vyvrcholí na hlavním podiu koncertem a ohňovou show.

Oslavy čarodějného dne vPraze pořádá pro návštěvníky městská část Praha 6 a MVP agency. Více o sletu čarodějnic na Ladronce najdete na www.carodejnicenaladronce.cz a na facebooku.