Otestujte novinky na Petynce

Letošní sezónu zahájilo koupaliště Petynka v plném provozu již 1. května. Rozšířený areál letos nabídne spoustu zajímavých atrakcí, které ocení jak rodiče s dětmi, tak aktivní sportovci. Ceny ani otevírací doba se naopak od minulého roku nemění.

Vzhledem k atraktivnosti a velkému zájmu v minulých letech došlo krozšíření areálu. V celém areálu je možné využít travnaté pláže, 50-ti metrový vyhřívaný bazén pak umožní koupání nejen vhorkých dnech. Největším lákadlem pro děti zůstává stometrový tobogán a pro ty nejmenší brouzdaliště a dětské hřiště.

Letošní novinkou je zřízení dětského koutku, kde se dětem budou věnovat profesionální animátoři. Dětský koutek snabídkou her a zábavy zahájí svoji činnost ve víkendovém testovacím provozu a v letních měsících se pravděpodobně rozšíří i na vybrané dny v týdnu.

Každý čtvrtek od 9 hodin se na koupališti konají lekce aquaerobiku, které jsou vrámci programu Zacvičte si s Prahou 6 zdarma.

Dospělí mohou využít hřišť na beach volejbal, nohejbal či stolní tenis. Nově k tomu přibude hřiště minigolfu. Rozšířena je i nabídka občerstvení. Petynka také stále nabízí bezdrátový přístup na internet pomocí WiFi technologie.

Příznivci Petynky a především rodiče sdětmi se mohou těšit na řadu kulturně–zábavných akcí, které se během sezóny chystají, jako např. Dětský den se Čtyřlístkem, Konec školního roku či Dětský hudební festival. Ovšem se zájemci dozví včas na webových stránkách koupaliště www.koupalistepetynka.cz či Facebooku.

Pro návštěvníky je zdarma k dispozici parkovací plocha dostupná zulice Na Petynce. V květnu je otevřeno od 9 do 20 hodin, od června pak od 7 do 21 hodin.