13. ročník Author pražská 50

4. ročník přeboru ČVUT a open závodu pro studenty pražských vysokých škol Termín: 17. září, start 10.00 hod.Prezentace, výdej startovních čísel a čipů: 08.00–09.45 hod. Bechyňova ul.

Místo: Dejvice – ulice Bechyňova

Trať závodu: Praha – Dejvice, Horoměřice, Velké Přílepy, Noutonice, Podholí, Hole, Nový mlýn, Okoř, Malé Čičovice, Tuchoměřice, Juliána, Nebušice, Šárka, Dejvice. Délka tratě je 50 km.

Závod je zapojen do seriálu Author Maraton Tour. Hlavní důraz kladou pořadatelé na účast co nejširší cyklistické veřejnosti, proto mezi nejpřísnější pravidlo patří, že soutěž týmů je pouze pro cyklisty – hobíky a není určena pro výkonnostní a vrcholové cyklisty licencované na Svazu cyklistiky. Závod je určen pro jednotlivce od 15 let i pro soutěž rodinných a firemních týmů.

Přihlášky se přijímají v elektronické podobě na www.mohila.czdo 16. 9. Od 12. do 15. 9. v informačním centru na radnici MČ Praha 6.

Závod se jede pod záštitou Starostky MČ Praha 6 paní Ing. Marie Kousalíkové a primátora HM Prahy doc. MUDr. Bohuslava Svobody CSc.

Pořadatel: MoHiLa SPORT s.r.o. PhaProWel o.s.