Nechte se inspirovat

V týdnu od 17. do 25. září si dospělí i děti mohou vybírat z pestré nabídky nejrůznějších aktivit, které nabídne Týden zdravé šestky.

Týden volně přístupných aktivit je přehlídkou organizací, oddílů a spolků v Praze 6, které poskytují programy volného času a zdraví pro děti a dospělé. Po celý týden se budou konat dny otevřených dveří, výstavy, výtvarné dílny, otevřené tréninky, přednášky a mnoho dalšího. „Způsob trávení volného času hraje důležitou roli v prevenci nežádoucích jevů u dětí a mládeže. Týdnem zdravé šestky se městská část snaží na preventivní činnosti aktivně podílet,“ vysvětluje smysl již tradiční akce starostka Marie Kousalíková.

Nechte se inspirovat kam jít za uměním a kulturou i sportem. Prohlídky muzeí a galerií, fitness, tanec, malování, florbal, golf, grafika, turistika, házená, keramika, aerobik a desítky dalších aktivit můžete objevit díky zdarma nabízenému programu.

Sportovci se mohou zapojit do Dejvické kolo jízdy, která se vydá po zajímavostech Dejvic. Odjezd je od kavárny Vypálené koťátko (Mařákova 5), ve středu 21. 9. v 16:30 hod.

Podrobný program najdete na www.praha6.cz, k dispozici je v informačních kancelářích Prahy 6.