Bubenečská Vila Verde oceněna architekty

náhled souboruDeveloperský projekt luxusního bydlení Vila Verde získal dvě ocenění v soutěži nejlepších českých developerských projektů v jednotlivých regionech České republiky.

Porota mu udělila Cenu za 1. umístění v regionu Praha 6 a Cenu architektů v regionu Praha 6. Letošního ročníku soutěže Realitní projekt roku 2012 se zúčastnilo více než 100 rezidenčních projektů, ze kterých vybírala porota složená ze zástupců realitních firem a architektů.

„Ocenění nás velmi potěšilo. Spolu s architekty jsme se snažili najít řešení, které by zohledňovalo už existující vilovou zástavbu ve stylu moderny a funkcionalismu. Výsledkem je esteticky a odlehčeně působící stavba ve tvaru dvou prolnutých kvádrů, které splňující nejvyšší nároky na pohodlný život,“ komentoval udělení cen Jiří Thein, předseda představenstva společnosti Real 11 a.s., která je developerem projektu. Autory architektonického návrhu jsou Ing. arch. Martin Sladký a Ing. arch. Zuzana Strouhalová z atelieru de.fakto.

Vila Verde je stavba organicky zasazená do stávající vilové zástavby v ulici Vietnamská v Bubeneči. Nabízí celkem šest vzdušných bytů se čtrnácti podzemními garážemi. Každé podlaží je navrženo tak, že je možné více bytů propojit, a to až do varianty vytvoření loftového bytu na celém podlaží. Objekt je vybaven nejmodernějšími technologiemi.

Projekt je nyní ve stádiu hrubé stavby s osazenými okny, pokračují práce na zateplování fasády a rozvodech instalací. Dokončení se předpokládá v únoru 2013, větší část bytů už našla své majitele.