Praha 6 pozvala seniory do Semaforu na vánoční operu

V předvánočním čase se rozhodla městská část potěšit své seniory pozvánkou do divadla Semafor. Jako dárek jim přichystala vstupenky na čtyři představení premiérové vánoční představení Opera Betlém. 

Vzhledem k obrovskému zájmu o lístky již zbývají vstupenky na jediné představení, a to 27. prosince v 16 hodin. Vstupenky jsou určeny pro občany Prahy 6 starší 65 let a jsou zdarma. Zájemci o účast na divadelním představení se mohou hlásit u paní Zuzany Smutné na tel.: 220 189 613 nebo e-mailem na adresu zsmutna@praha6.cz.

Vánoční novinku napsal Jiří Suchý s úmyslem vytvořit rodinnou podívanou. Jak sám říká, nemá v úmyslu konkurovat Rossinimu či Verdimu, rád by se alespoň trochu přiblížil k Loosově prostinké barokní Opeře o komínku zedníky laškovně nakřivo postaveném. Ovšem v současné podobě. Účinkovat v ní budou všichni, na něž si semaforští diváci za léta zvykli: Jolana Smyčková, Václav Kopta, Jiří Štědroň, Olina Patková, herci ze semaforského dorostu a pochopitelně i Jitka Molavcová a Jiří Suchý. Doprovázet je bude semaforská hudební skupina vedená Jiřím Svobodou.