Cvičení pro seniory se přesune ven

náhled souboru V soutěži Zlatý erb, která podporuje rozvoj informačních služeb občanům prostřednictvím internetu a dalších elektronických medií získal úřad Prahy 6 již řadu cen. Letos se soutěže neúčastnil, ale ani tak Praha 6 neodešla s prázdnou. Želízkem v ohni se stal patnáctiletý student Martin Zíka z Červeného vrchu. S projektem PragueCamera.net obsadil druhé místo v pražském finále soutěže Junior Erb.

Obsahem lekce, která se koná vždy v pondělí a ve čtvrtek od 11 hodin, je cvičení s velkými míči nebo protahovací a lehká posilovací cvičení, vše pod dohledem zkušených trenérů z týmu Davida Hufa. Více informací lze nalézt na internetových stránkách www.budfitseniore.cz.

Od druhého května se mohou nejen senioři, ale i maminky na mateřské a další zájemci těšit na venkovní cvičení. Dvakrát v týdnu se bude cvičit na hřišti s posilovacími prvky na Petřinách a na hřišti v Mosambické ulici. Jednou týdne se pak lidé mohou zapojit do lekcí nordic walking na Ladronce. Podrobný plán cvičebních lekcí zveřejníme v příštím vydání Šestky.