V Semaforu hledají hyperaktivní Valerii

V posledních červnových dnech zaměstnával ansámbl divadla Semafor zkoušení zbrusu nového muzikálu, který diváka zavede do prostředí ústavu pro hyperaktivní osoby, kam manželé Couvalovi (Jiří Suchý a Jitka Molavcová) dali na převychování svou dcerku Valerii. Ta se však záhadně ztratí...

I přestože Valerie utekla už jako malá, vedení ústavu to jejím rodičům nedalo na vědomí, a pobíralo peníze, jako kdyby tam byla. Manželé Couvalovi si ji po dvaceti létech chtějí vzít zpátky, jenže ona není k nalezení.

Ústřední otázkou a současně názvem této bláznivé komedie tedy bude „Kam se poděla Valerie?“ Kromě Jiřího Suchého, který je autorem hudby, libreta textů písní, a Jitky Molavcové, vystupuje v muzikálu Václav Kopta jako ředitel ústavu nebo Jolana Smyčková jako vychovatelka.

Dále se představí Dáša Zázvůrková, Karolina Gudasová, Peter Veslár a s nimi mnoho dalších a nových tváří divadelního souboru. Předpremiérová představení měli diváci možnost zhlédnout již v červnu, slavnostní premiéra je připravena na 20. září.