Žáci Aritmy se prosadili ve Střešovicích

náhled souboruSportovní klub Střešovice uspořádal na závěr sezóny fotbalový turnaj hráčů ročníku 2000 a mladších.

Devět týmů sehrálo systémem každý s každým osm vzájemných utkání. Vítězem se stal tým SK Aritma Praha, který podával v průběhu turnaje nejvyrovnanější výkony. Hráči se tak skvělým výsledkem rozloučili s odcházejícím trenérem Martinem Hornokem. Turnaj okořenila účast zahraničních hráčů ze sportovní školy Bobrovica z Ukrajiny. Bobrovica přijela rovnou se dvěma týmy, družstvo A si pak domů vezlo stříbrné medaile a cenu pro nejlepšího střelce turnaje. Třetí skončil tým FC Zličín. Zklamáním byl pro domácí zisk 6. místa s družstvem A, které skončilo pouze jednu příčku před také domácím a dobře hrajícím béčkem. Turnaj měl skvělou atmosféru podpořenou fanděním ze strany diváků, kteří sledovali výkony mladých fotbalistů.


Mladší žáci SK Aritma slaví turnajovou výhru.

Aritma je opět divizní

O velký úspěch „vokovické“ kopané se v letošním ročníku postarali muži.

S předstihem tří kol před koncem soutěže si zajistili vítězství v letošním ročníku Pražského přeboru a postoupili do divize. Tento fakt umocňuje skutečnost, že nejvyšší pražská soutěž měla letos výjimečně 18 oproti tradičnímu počtu 16 účastníků. Vyšší soutěž se naposledy hrála na Aritmě před dlouhými dvanácti lety.

Tomáš Kubr, trenér a sekretář klubu k tomu řekl: „Pro klub je to velký úspěch a doufám, že budeme náš oddíl i Prahu 6 ve vyšší soutěži dobře reprezentovat. V posledních letech jsme se na Aritmě vrátili k práci s mládeží, kterou byl náš oddíl vyhlášený. Posun prvního mužstva do divize a kvalitní přípravu mládeže bereme jako závazek. Děkuji také trenérům, funkcionářům, rodičům a příznivcům za podporu, práci a obětavost, protože bez tohoto všeho by se nám nic z výše uvedeného nepodařilo.“