Festival představí netradiční sporty a mladé talenty

Největší festival volnočasových aktivit má i letos svým návštěvníkům co nabídnout.

Ladronkafest představí 15. září na břevnovské pláni přes padesát aktivit, které mohou uchvátit nejen teenagery a studenty. Pořadatel Městská část Praha 6 nabízí bohaté menu aktivit pro každého. Vstupné je tradičně zdarma.

Už tak dost široká nabídka oblíbených sportů, her a činností, kterým se lidé ve svém volném čase věnují, každoročně narůstá. Na Ladronkafestu je navíc najdete všechny pohromadě a můžete si je k tomu zdarma vyzkoušet.
Celodenním programem budou provázet beat-boxoví moderátoři Nasty a En.Dru.
Letošní 11. ročník oslav volného času Ladronkafest se věnuje všem možným oblastem nejrůznějších koníčků, které si jen umíte představit. Můžete navštívit sekci umění, sportu, freestyle aktivit, tanečních workshopů, tvůrčích dílen nebo třeba oblíbených adrenalinových show.

Uvidíte Mistrovství ČR ve slackline a ve woodkopfu. Unikátní disciplínu v souboji s prknem na hlavě představí osobně herci Vladimír Čech a Ivan Trojan.

Na pódiu zahrají finalisté Soutěže studentských kapel, kteří vzejdou z hlasování na webu akce. Do soutěže je přihlášeno přes 20 talentů a jen vy rozhodnete, kdo z nich nakonec postoupí do nejužšího výběru.

Hlasovat pro studentské kapely můžete až do 8. září. Další část programu tvoří elektro-popová kapela LUS3, energická show mladých bubeníků Marimba Live Drums a program uzavře koncert úspěšné soul-popové kapely Navigators.
Aktivní návštěvníci si z Ladronkafestu odnesou ceny ze soutěží. Už teď lze soutěžit o kolo v anketě na www.ladronkafest.cz.

Veškeré informace, program, soutěže, novinky a fotky najdete na naší adrese: www.ladronkafest.cz nebo na facebooku.