Ladronkafest vyrovnal návštěvnický rekord

náhled souboruNejvětší festival volnočasových aktivit Ladronkafest 2013, který městská část Praha 6 zorganizovala již po dvanácté, opět přilákal davy návštěvníků. Na břevnovskou pláň díky příznivému počasí dorazilo 15 tisíc lidí.

Ti měli možnost vyzkoušet přes 70 volnočasových aktivit pro děti, dospělé i milovníky adrenalinu. Návštěvníci Ladronky i zástupci radnice Prahy 6 roztočili pedály Oranžového kola, charitativního projektu Nadace ČEZ, a přispěli na dobrou věc. Tentokrát pomohli 100 tisíci korunami Domovu sv. rodiny a občanskému sdružení Fokus.

Součástí festivalu byla i tradiční soutěž studentských kapel. Vítězem letošní kvalitní soutěže, kterou přímo na Ladronce sledovaly tisíce diváků, se nakonec za mohutného pokřiku fanoušků stala mladá skupina Punix 96. Sehraná moderátorská dvojka Nasty a En.dru večer na pódiu přivítala kapely Royalball a Notes From Prague.

„Program Ladronkafestu v prostoru celého parku byl znovu opravdu pestrý. Nachystáno bylo přes 70 aktivit pro všechny věkové skupiny, od dětí, přes maminky a sportovně založené tatínky, až po milovníky adrenalinu.

Každoročně na Ladronkafest přicházejí tisíce lidí a jsem ráda, že letos jsme návštěvnický rekord vyrovnali,“ řekla Marie Kousalíková, starostka Prahy 6.

lakros dívka na tyči