Sokol Hanspaulka má nové komfortní šatny

náhled souboruJeden milion a dvě stě tisíc korun přispěla městská část Praha 6 tělovýchovné jednotě Sokol Praha – Hanspaulka na generální rekonstrukci šaten.

Nově zrekonstruované šatny slavnostně otevřela starostka Marie Kousalíková společně s Robertem Mattiellim, starostou TJ Sokol Hanspaulka.

„Spolupracujeme se sokolskou jednotou na Hanspaulce řadu let a rekonstrukce šaten byla jednou z největších akcí, kterou jsme zde v posledních letech společně zajišťovali. Přeji jednotě, aby nové šatny dobře sloužily a aby svou činností přispívala ku spokojenosti nejen obyvatel Hanspaulky a Baby,“ řekla starostka Kousalíková. Praha 6 činnost hanspaulských sokolů pravidelně podporuje též prostřednictvím grantů.

V rámci rekonstrukce se také upravily podlahy, došlo ke změnám ve vedení topení, vodovodu, kanalizace, rozvodů elektroinstalace. Při rekonstrukci se podařilo maximálně využít prostor šaten s ohledem na stávající i budoucí kapacitu cvičebních ploch, zjednodušit a systematizovat způsob průchodu cvičenců šatnami i zajistit bezpečnost jejich osobních věcí.

Starosta Sokolu Hanspaulka R. Mattielli při slavnostním otevření nových šaten, na které více než milionem přispěla městská část.