Kvůli tříměsíční výluce tramvaj jezdí kolem Hradu

náhled souboruZ důvodu rekonstrukce tramvajové trati v ulici Milady Horákové a pokračujících prací při výstavbě městského okruhu je od konce března obousměrně přerušen tramvajový provoz v ulici Milady Horákové (od křižovatky s ulicí U Brusnice po křižovatku s ulicí Svatovítskou).

Výluka potrvá do soboty 29. června. Po dobu výluky bude zrušena za-stávka Chotkovy sady. V obou směrech bude v Badeniho ulici u křižovatky s ulicí Na Valech, respektive s ulicí Na Špejcharu, zřízena zastávka Hradčanská.

Náhradní doprava není zavedena.

Změny tras tramvajových linek:

● Linky číslo 1 a 56 budou v úseku Vozovna Střešovice – Sparta odkloněny přes zastávky Pražský hrad, Královský letohrádek a Hradčanská (v ulici Badeniho).

● Linka číslo 2 bude po dobu výluky zrušena.

● Linka číslo 18 bude v úseku Vozovna Střešovice – Malostranská odkloněna přes zastávky Pražský hrad a Královský letohrádek.

● Linka číslo 25 bude do ukončení výluky v Myslbekově ulici odkloněna v úseku Brusnice – Sparta přes zastávky Pražský hrad, Královský letohrádek a Hradčanská (v ulici Badeniho). Po ukončení výluky v Myslbekově ulici bude odkloněna rovněž přes zastávky Pražský hrad, Královský letohrádek a Hradčanská (v ulici Badeniho), ale v úseku Vozovna Střešovice – Sparta.

● Linka číslo 57 bude do ukončení výluky v Myslbekově ulici odkloněna v úseku Brusnice – Malostranská přes zastávky Pražský hrad a Královský letohrádek. Po ukončení výluky v Myslbekově ulici bude odkloněna rovněž přes zastávky Pražský hrad a Královský letohrádek, ale v úseku Vozovna Střešovice – Malostranská.