TJ Tatran Střešovice napsala další úspěšnou kapitolu

náhled souboruTatran Střešovice se i letos může hrdě ohlédnout za končící sezónou. Přehled toho, co vše se dá stihnout v rámci jedné tělovýchovné jednoty za jediný rok, je jen těžko uvěřitelný.

Kdo zná Tatran Střešovice, jedním dechem dodává slovo florbal, které se stalo pro Tatran takřka synonymem. Historicky nejúspěšnější florbalový klub a současně výkladní skříň tělovýchovné jednoty letos opět mířil nejvýš. Rozuzlení sezóny neproběhlo zcela podle očekávání střešovických fanoušků, a tak se spolu s týmem poprvé v historii museli spokojit s bronzovými medailemi.

Drtivou většinu členské základny však tvoří mládež, o kterou bylo letos perfektně postaráno. Obrovský skok přineslo angažování dvou nových šéftrenérů jak pro dívčí, tak pro chlapeckou sekci. Díky rozšíření trenérského týmu se Tatran pustil i do užší spolupráce se ZŠ Červený Vrch a ZŠ Emy Destinové, které budou v nadcházejících letech čerpat z know-how odborníků na slovo vzatých.  

Pozornost volejbalové komunity upoutaly čtyři nově vybudované beachvolejbalové kurty v areálu tělovýchovné jednoty. Tyto kurty ve své přípravě na právě skončenou sezónu využívaly mimo jiné také volejbalistky elitního týmu Tatranu Střešovice, který se po 3 letech vrací zpátky do Extraligy žen mezi nejlepších deset týmů v České republice.

Součástí sportovního areálu je od jara nový Café Bar Na Andělce, jehož slavnostní otevření proběhlo za účasti starostky Marie Kousalíkové. Pro občerstvení bude sloužit nejen členům oddílu a návštěvníkům areálu, ale i veřejnosti.