Nabídka volnočasových aktivit v září je pestrá - Měsíc zdravé Šestky pro všechny

Pokud vás zajímá, jakým způsobem můžete vy nebo vaše děti trávit volný čas ve své městské části, není zábavnějšího a komplexnějšího způsobu, než využít Měsíc zdravé Šestky.

Až do 30. září probíhá prezentace široké škály volnočasových aktivit přímo v sídlech organizací. Veškerý program je navíc zdarma.

Prezentace volnočasových aktivit v Praze 6 letos probíhá opět celý měsíc. Díky MČ Praha 6, která Měsíc zdravé Šestky pořádá, můžete navštívit jednotlivé organizace a zkusit si různé aktivity z oblasti umění, kultury, sportu a zdraví. Bohatou programovou nabídku mohou využít všichni bez ohledu na věk, zdravotní stav nebo časové možnosti. Ačkoliv se akce každoročně rozrůstá a získává větší popularitu, vše je nadále zcela zdarma.

Kvalitní trávení volného času je stejně důležité, jako vzdělání či výchova. Zejména děti jsou však svými kroužky formovány a často jim určují směr jejich dalšího života. Jak si ale vybrat tu správnou aktivitu? V průběhu září v týdnu i o víkendech můžete navštívit 40 organizací a na vlastní kůži si tak vyzkoušet některé z více jak 300 aktivit, které tyto organizace nabízejí. Ve všech organizacích se o vás postarají, vysvětlí, co je třeba a zodpoví dotazy týkající se nabízených programů.

Stejně jako v minulých letech se i letos pojede tzv. Kolojízda, dne 26. 9. v odpoledních hodinách můžete na kole projet bezpečně trasu z Dejvic až k Letohrádku Hvězda. Na trase vás budou čekat zajímavé zastávky a jízdu ukončíte s pořadateli MČ Praha 6 příjemným piknikem.

Veškeré důležité informace a aktuality k programu i organizacím najdete na www.zdrava6.cz. Z atraktivní nabídky si sestavíte svůj vlastní program, který si hned vytisknete a můžete vyrazit za zábavou. Info také na facebooku a www.praha6.cz