Největší festival volnočasových aktivit se blíží

Největší festival volnočasových aktivit LADRONKAFEST 2013 se letos uskuteční v sobotu 14. září.

Na břevnovské pláni se bude prezentovat přes 70 volnočasových aktivit pro děti, dospělé i milovníky adrenalinu. Součástí programu jsou exhibice, tanec, workshopy a soutěže a závěrečný koncert. Vstup je po celý den zdarma.

Návštěvníci Ladronkafestu si po celý den mohou vyzkoušet například Lacross, překážku Funbox line, Skimboarding (jízda po rovné mělké vodě), ale i méně náročné, leč moderní sporty jako plážový volejbal či golf. Chybět nebude ani lezecká stěna pro děti i dospělé, jazykové i taneční kurzy, nebo skoky na trampolíně.

Pro znalce i zvědavce jsou připraveny specialitky v podobě Kin-ballu či Tchoukballu a na Ladronce se odehraje také mistrovstí ČR v Poweriser.

Programem na hlavním pódiu provedou moderátoři Nasty a En.dru. Večer na všechny hudební fandy čeká mimo jiné vítěz soutěže studentských kapel a skupina Notes From Prague.

Soutěž studentských kapel stále pokračuje, a to až do 7. září. Přihlásit se stále mohou všechny kapely, dua i jednotlivci, kteří splňují podmínky pro vstup do soutěže. Veškeré informace a registraci naleznou soutěžící i fanoušci, kteří mladé umělce chtějí podpořit svými hlasy, na webu www.ladronkafest.cz.

Pro děti jsou na festivalu připraveny atrakce v podobě skákacích trampolín, vyzkoušet si mohou jednotlivé atletické disciplíny, nebo dětské ragby a řadu dalších stanovišť.