Pomozte vytvořit Vánoce dětem v dětských domovech

náhled souboruNadační fond Šestý smysl za podpory MČ Prahy 6 připravuje 2. ročník Vánočního Bazáááru, který proběhne o víkendu 12. a 13. prosince opět v Divadle SEMAFOR. Tato kulturně charitativní akce je určena všem, kteří nejsou lhostejní k osudu dětí v obtížných životních situacích.

Tradiční součástí obou dnů bude prodej rozmanitých dárků pod vánoční stromek za dobrovolné příspěvky. Do dobročinné sbírky předmětů se můžete zapojit i Vy. Každý máme doma věci, které se nám sice nehodí, ale je nám líto je vyhodit – okoukané hračky, přečtené knížky, CD, DVD, šperky, věci do domácnosti, sportovní potřeby, oblečení atp. Nepotřebné, ale zachovalé předměty stačí jen přinést do dobročinné sbírky, která bude probíhat o víkendech 29. a 30. listopadu a 6. a 7. prosince vždy od 10 do 14 hodin v budově Sokola Dejvice. Vstup zadním vchodem z ulice Dejvická č. 2.

Příběhy vybraných dětí si budete moci přečíst na webových stránkách www.nfsestysmysl.cz, abyste věděli, komu letos přispějete a uděláte radost.

O víkendu 12. a 13. prosince si pak můžete dopoledne vybrat dárky, odpoledne se pobavit s dětmi u veselých vystoupení zajímavých umělců a večer bude určen rodičům.