6. – 23. 2. Olympijský park Soči – Letná 2014

náhled souboruÚspěšné Dejvické divadlo přichází s jarem s další premiérovou inscenací. Hra inspirovaná posledním rokem života Franze Kafky, který teprve před svou smrtí potkal tu pravou ženu, nese název KAFKA `24.

Areál bude mít dvě hokejová hřiště, běžkařskou trať s laserovou střelnicí pro biatlon, curlingovou dráhu anebo snowpark. Na sportovištích budou probíhat exhibiční závody a dovednostní soutěže. Součástí parku budou obrazovky, na nichž budou návštěvníci sledovat přímé přenosy ze Soči a každý večer program obohatí hudební koncerty.

Olympijský park slavnostně otevře své brány ve čtvrtek 6. 2. večer. V ten samý den mohou fanoušci zdarma od 16 hodin vyzkoušet všechna sportoviště. Park bude nadále pro veřejnost otevřený od 7. 2. do 23. 2. vždy od 9 do 22 hodin. Denní vstupenky za 50 Kč je možné zakoupit v předprodeji v síti Ticketpro nebo během her přímo u tří vstupních bran do areálu. Děti do 15 let, obyvatelé Prahy 7 a ti, kteří si vstupenku vygenerují v aplikaci „Letná 2014“ v chytrých mobilních zařízeních před vyčerpáním kapacit, mají vstup zdarma. Rezervaci sportovišť umožní online systém. Návštěvníci si mohou přinést vlastní vybavení nebo využít služeb půjčoven.

Veškeré užitečné informace najdou návštěvníci také na www.olympic.cz/olympijskypark.