Dvě výročí v Semaforu

náhled souboruÚspěšné Dejvické divadlo přichází s jarem s další premiérovou inscenací. Hra inspirovaná posledním rokem života Franze Kafky, který teprve před svou smrtí potkal tu pravou ženu, nese název KAFKA `24.

Na Miloslava Šimka se v divadle Semafor bude vzpomínat v zvláštním představení. Zábavný večer se bude odvíjet ve stylu legendárních „Návštěvních dnů“, pásmu písniček, povídek, scének a vyprávění, kterým provedou Uršula Kluková a Marie Retková. Vystoupí řada herců a zpěváků, kteří s Miloslavem Šimkem spolupracovali. Účast přislíbili: Petr Nárožný, Luděk Sobota, Jiří Krampol, František Ringo Čech, Milan Drobný, Miluška Voborníková, Jana Svobodová, Petra Černocká, Miroslav Paleček, Michael Janík a Jiří Suchý.

Jiřímu Šlitrovi bude k nedožitým devadesátinám věnována premiéra představení složeného zejména zpásma písniček s názvem Osvobozené Divadlo Semafor, které připomene i vliv Osvobozeného divadla na směřování divadla.

V novém semaforském představení se vedle herců z dejvické scény představí publiku zpěvák Michal Malátný, frontman skupiny Chinaski.