Interní oddělení na Strahově nově nabízí ošetřovatelská lůžka

náhled souboruÚspěšné Dejvické divadlo přichází s jarem s další premiérovou inscenací. Hra inspirovaná posledním rokem života Franze Kafky, který teprve před svou smrtí potkal tu pravou ženu, nese název KAFKA `24.

Oddělení poskytuje na 19 lůžkách ošetřovatelskou péči především dialyzovaným pacientům, kteří již nezvládají ambulantní dojíždění na dialýzu zrůzných důvodů. Výhodou je, že dialyzační středisko je přímo vbudově této nemocnice.

Také je ale určeno pacientům po překonání akutní fáze jejich onemocnění, kteří nevyžadují pobyt na akutním lůžku. Nejčastěji to je při zhoršení celkového stavu při komplikujících onemocněních, při poruše pohyblivosti, při nemožnosti zajištění domácí péče.

Je zde zajištěna ošetřovatelská péče, fyzioterapeutická péče scílem zlepšení soběstačnosti a zapojení pacienta do běžného života po propuštění pomoc vzávažných životních situacích včetně péče psychologické. Možný je krátkodobý i dlouhodobý pobyt, maximálně 90dnů. Pacienti si mohou zvolit za poplatek i nadstandardní pokoje.

Více na www.dialyza-strahov.cz.