Příměstský fotbalový kemp pro děti

Fotbalová Dukla ve spolupráci s partnerským klubem SK Aritma Praha a s finančním přispěním MČ Prahy 6 pořádá příměstský fotbalový kemp.

Kemp je určen pro přípravkové kategorie od nejmenších, ročník 2008, až po mladé fotbalisty s rokem narození 2003. Kempy jsou určeny pro všechny děti bez rozdílu klubové příslušnosti.

Nejmenší potřebují hodně pohybu, a tak včetně fotbalu dostanou pořádnou dávku pohybových her a dobrodružných aktivit v přírodě, které podporují prožívaní dítěte v kolektivu. Starší děti také vyzkoušejí množství mimofotbalových aktivit (olympijské hry, koupaliště, plážový volejbal), a také se naučí řadu fotbalových dovedností. Domovem kempu je areál Aritmy, ale účastnící se mohou těšit i na Julisku, kde si v rámci klubového dne prohlédnou stadion, společně si zatrénují s hráči A týmu Dukly a zakončí den společnou besedou s možností získat podpisy svých oblíbenců. Děti doprovázejí kvalifikovaní trenéři Dukly a externí spolupracovníci, s cílem připravit pro děti krásný prožitek, a také využít společný týden na prohloubení přátelství, fair-play a dalších důležitých hodnot. Kemp poskytuje možnost smysluplného využití času na přelomu července a srpna až pro 120 dětí. Další informace naleznete na stránkách www.kemp.fkdukla.cz.