SMS InfoKanál: městský rozhlas do kapsy

Pro zlepšení informovanosti o dění v Praze 6 nabízí radnice bezplatně službu SMS InfoKanál neboli městský rozhlas „do kapsy“.

Služba umožňuje zasílání důležitých informací z radnice (havárie, výluky MHD, pozvánky na akce) na zaregistrovaná čísla mobilních telefonů občanů formou SMS zpráv. Služba funguje pro zákazníky všech českých mobilních operátorů. Zájemci mají možnost vybrat informace, které lze dostávat do mobilu.

Vybírat lze z témat: všechno – praktické informace – aktuality – plánované akce.

 

Jak službu získat?

1. Vyplněním formuláře

Vyplňte webový registrační formulářna www.praha6.cz

2. Odesláním registrační SMS

na tel. číslo 220 189 111Stačí odeslat textovou zprávu z mobilního telefonu, na který chce žadatel zprávy zasílat, a registrace je hotova. Stejným způsobem je možné službu zrušit. Stejně tak se lze jedinou zprávou přeregistrovat např. z jednoho tématu do druhého.

Pro využívání služby je třeba vždy registrační SMS zprávu v daném formátu zaslat z mobilního telefonu na číslo 220 189111

Je důležité přesně dodržet formát zasílané zprávy včetně mezer (velikost písmen nehraje roli). Při špatném zadání textu nebo tel. čísla nedojde k přihlášení nebo odhlášení. Potvrzovací zprávy nejsou zasílány.

Služba sama ani zasílání jednotlivých zpráv zpoplatněno není. Veškeré související náklady nese radnice. Jediné, co občan v souvislosti s touto službou zaplatí, je odeslání jedné SMS při přihlášení, popř. druhé při odhlášení. 

 

Tvary registračních SMS zpráv pro jednotlivá témata:

Formát zprávy pro registrování všech témat REG PRAHA 6 ulice číslo

Formát zprávy pro registrování tématu Praktické informace

(dopravní uzavírky, havárie vody apod.) REG PRAHA 6 ulice číslo T1

Formát zprávy pro registrování tématu Aktuality

(zajímavosti z Prahy 6) REG PRAHA 6 ulice číslo T2

Formát zprávy pro registrování tématu Plánované akce

(různé připravované akce v Praze 6) REG PRAHA 6 ulice číslo T3

Formát zprávy pro odregistrování ODREG