Petynka nezdražuje a nabízí řadu novinek

náhled souboruKoupaliště Petynka tradičně zahajuje sezónu 1. května. I letos čeká návštěvníky řada novinek.

„Novinkou pro dětské návštěvníky v nadcházející sezoně bude kaskádové brouzdaliště, které nahradí starý dětský bazének, a instalace nových herních prvků na stávajícím dětském hřišti. Ve spodní části koupaliště navíc vyroste malá indiánská vesnička s týpí, totemem a ohništěm. V plánu je také rozšíření sportovní nabídky o beachvolejbalový kurt. Tyto aktivity byly připraveny ve spolupráci s radnicí,“ přibližuje změny Jan Bosák, generální ředitel společnosti SNEO, a.s., která provoz koupaliště zajišťuje a dodává, že se návštěvníci mohou v průběhu sezóny těšit ještě na jedno překvapení, které ale neprozradil.

Dalším zlepšením letošní sezóny je rozšířené občerstvení. Nabídka gastroprovozu bude doplněna o zdravější pokrmy, např. zeleninové a ovocné saláty. Zároveň bude celý provoz dimenzován tak, aby zákazníci nemuseli čekat ve frontách a byli rychle odbaveni.

„Vstupné zůstává stejné jako uplynulou sezónu. Vycházíme vstříc zejména rodinám s dětmi, zdravotně postiženým a seniorům,“ říká Bosák.

Každé dítě do 140 cm v doprovodu rodiče zaplatí pouze 30 korun a po 15 hodině se rodinné vstupné do areálu ještě snižuje. Celodenní návštěva dospělého stojí 150 korun, od 15 hod. pak 120 korun. Senioři starší 70 let z Prahy 6, kteří se prokáží průkazem totožnosti, mají ve všední den do areálu vstup zdarma. Pravidelní návštěvníci mohou i nadále využít systému slev a předplatného.

Koupaliště Petynka patří dle testů kvality vody k nejčistším v Praze, a to zejména díky kvalitní technologii čištění vody a odborné péči. Pro ranní plavce i ostatní návštěvníky je voda pravidelně předehřívána na příjemnou teplotu. Mezi standardní službu patří i bezplatný internet a samozřejmostí je i možnost parkování před areálem zdarma. Stav areálu sledují webové kamery a veškeré dění a aktuality lze sledovat na webových stránkách www.koupalistepetynka.cz.

Koupaliště Petynka je známé jak sympatickou teplotou vody, která se předehřívá, tak svoji čistotou.

Provozní doba areálu:

květen 9–20 hod., červen, červenec 7–21 hod.

Celodenní vstupné 150,- Kč od 15 hod. 120,- Kč

Děti, ZTP, senioři 80,- Kč od 15 hod. 70,- Kč

Senioři z Prahy 6 zvýhodněné vstupné

Rodinné vstupné (rodič + dítě) 180,- Kč od 15 hod. 150,- Kč

každé další dítě 30,- Kč