Fresh senior festival 2014

II. ročník festivalu pro všechny,kteří toho od života stále hodně čekají středa 1. října od 10 do 18 hodin, Písecká brána a okolí

Na Mezinárodní den seniorů, který každoročně připadá na 1. října, připravila MČ Praha 6 a Fresh senior klub festival nejen pro „dříve narozené“, který poskytne inspiraci pro mnoho oblastí života.

Součástí programu bude vystoupení Petry Černocké a koncert legendární dvojice Petr Spálený a Miluše Voborníková. Představí se kluby Senzačních seniorů z různých koutů České republiky, nebude chybět taneční pedagog a choreograf Petr Veleta se svou taneční terapií a můžete zhlédnout představení Divadelní společnosti Kostým. V rámci doprovodného programu bude velký prostor věnován zdravému životnímu stylu a různým technikám trénování paměti, zraku či správného držení těla. V sociální, právní a finanční poradně získáte důležité informace pro praktický život a tvůrčí dílny nabídnou inspiraci pro kreativní činnost. Vstup zdarma. Pořádá Praha 6 ve spolupráci s Porte o.s. za podpory Hlavního města Prahy.